قطعات بکو beko در شیراز

لوازم یدکی خانگی

قطعات بکو beko در شیراز

لوازم یدکی بکو

تاریخچه لوازم خانگی BEKO

در دهه ۵۰ میلادی، زمانی که کشور ترکیه در آستانه صنعتی شدن قرار گرفته بود، فردی با نام وهبی کوچ موسس شرکت کوچ به دنبال تولید محصولی بود تا بتواند ارز خارجی را وارد کشور سازد. براساس شرایط ترکیه در آن سالها، آقای کوچ با آقای بجرانو که فردی با تجربه بود برای راه اندازی کارخانه مواد کنسروی و رب گوجه فرنگی شریک شد و کارخانه را با BEKO در سال ۱۹۵۴ تاسیس نمود. نام این کارخانه، یعنی BEKO ترکیبی از ابتدای فامیل موسسان آن یعنی Bejerano و Koç می باشد. البته شرکت نتوانست کسب و کار خود را به دلیل اوضاع کشور آغاز نماید.

beko

در آن زمان فرصتی برای اخذ نمایندگی چراغ های General Electric پیش آمد و نام کارخانه غذاهای کنسرو شده به نام Beko Ticaret A.Ş. تغییر پیدا کرد. با راه اندازی سیستم نمایندگی برای اولین بار در آناتولیا، آقای وهبی کوچ توانست محصولات Arçelik را به خانه مشتریان وارد کند.

Beko Ticaret با کوله باری از تجربه ، پروژه ای را در بخش لوازم سفید با برند Beko در سال ۱۹۸۳ راه اندازی نمود. با توجه به هولدینگ محصولات با دوام بکو فعالیت های خود را به بازار های خارج از کشور نیز گسترش داد، بکو به عنوان برند صادراتی در ترکیه شناخته شد.

در سال ۲۰۰۰، به عنوان نتیجه گروه هولدینگ محصولات بادوام، Beko    از نام اصلی خو یعنی Beko Ticaret A.Ş جدا شد و زیر سقف Arçelik A.Ş قرار گرفت.

Beko کار خود را با هدف تبدیل شدن به برندی جهانی آغاز نمود و توانست اولین برند ترکی حاضر در بازارهای خارجی باشد. با کسب موافقیت توامان در بازارهای ترکی و خارجی در اوایل دهه ۹۰ میلادی، برند Beko بخشی از زندگی روزانه ۴۴۰ میلیون مصرف کننده در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا قرار گرفت. امروز نیز هر دو ثانیه یکبار یک محصول با برند بکو در سرتاسر دنیا به فروش می رسد.

فروش قطعات و لوازم یدکی بکو beko 

در ترکیه یا هر کشوری که باشید می توانید از نمایندگی های بکو  شهر خود خرید کنید. به عنوان مثال اگر قصد خرید از برند بکو  در ایران را دارید می توانید با مراجعه به وبسایت اصلی بکو (BEKO) ، هم محصولات موجود در نمایندگی های بکو در سطح ایران را ببینید و هم اینکه به تفکیک استان و شهر مورد نظرتان می توانید از آدرس و محصولات بکو شهر خود باخبر شوید. این روند برای سایر کشورهایی که در صفحه اول وبسایت رسمی شرکت بکو (BEKO) قرار گرفته اند یکسان است.

در قطعه بانک لوازم یدکی و قطعات بکو بفروش میرسید و به همه نقاط ایران ارسال میشود

معرفی شیراز

 شیراز از دیگر کلان شهر های ایران است که مرکز استان فارس بوده و قدمت بسیار زیادی دارد. طبق آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، جمعیت این شهر بالغ بر ۱،۵۶۵،۵۷۲ نفر می باشد. البته این شمارش با احتساب ساکنان حومه به ۱،۸۶۹،۰۰۱  می رسد. شهر باغ های ایران به عنوان ششمین کلان شهر و پرجمعیت ایران محسوب می شود. جهت رزرو تور یا رزرو هتل شیراز با بهترین قیمت ها، پرشین هتل در خدمت شما است.

 

شهر شیراز از سطح دریا ۱۴۸۶ متر ارتفاع دارد و در منطقه ای کوهستانی قرار گرفته است. همین امر سبب می شود تا آب و هوای شهر نرگس ها همواره معتدل و مطلوب باشد. این شهر از سمت باختر به کوه دراک، از شمال به کوه های سبز پوشان، بابا کوهی، چهل مقام و بمو؛ همچنین رشته کوه های زاگرس محصور شده است. بعد از شهرهای تبریز و تهران، شهر حافظ و سعدی سومین شهری بود که در سال ۱۲۹۶ نماد شهرداری را از آن خود کرد. مساحت این شهر که زیر نظر شهرداری فعالیت می کند، ۲۴۰ کیلومتر مربع است.

 شیراز، اسامی و پایتخت پادشاهی گوناگون

تیرازیس، شیرازیس و شیراز نام های مختلف شیراز هستند که طبق مستندات تاریخی و لوح های سنگی ایلامی، نشان می دهد این شهر که به تیراژه هم معروف می باشد در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح بنا شده است. این شهر زیبا و دیدنی در سلسله های پادشاهی صفاری، بوییه و زندیه پایتخت ایران بوده است. شهر نرگس ها در زمان بنی امیه به محل فعلی منتقل شده که قلعه ابو نصر، مکان اول آن بوده است.

شهر شیراز از گذشته تا کنون به دلیل موقعیت مکانی خوب، منطقه ی حاصل خیز و مکانی برای مبادلات تجاری، مورد توجه بوده است. همین امر سبب داد و ستد کالا میان عشایر، کشاورزان و باغداران می شده تا معیشت خود را به دست بیاورند. علاوه بر این موارد قرار گرفتن در جاده های تجاری به سمت بندر عباس و بوشهر، دلیل دیگری برای مهم بودن این شهر به شمار می رود. شهر حافظ و سعدی شیرین سخن به دلیل وجود ابنیه های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و مذهبی همیشه مورد توجه توریست ها و جهانگردان بوده است.

شیراز در سال ۶۹۳ توسط بنی امیه تأسیس و مرمت شد و تحت سلسله های پادشاهی پی در پی در سده های ۹ و ۱۰ و ۱۱ میلادی به وجود آمد. در قرن سیزدهم میلادی این شهر به قدری پیشرفت کرد که دانشمندان و هنرمندان بسیاری گرد هم آمدند و این شهر را به قطب فرهنگ و هنر ایران بدل کردند. البته بیشتر پیشرفت این شهر مربوط به دوران پادشاهی زندیه است که بیشتر آثار تاریخی به جا مانده شهر،از این سلسله می باشد.

شهر شیراز به عنوان شهر شاعران، ادبیات، گل، شراب (درزمان های گذشته و قبل از پدید آمدن انقلاب اسلامی) شناخته می شود. همچنین به دلیل وجود بسیاری از باغ ها و درختان میوه ای که در این شهر دیده می شود، فوق العاده دوست داشتنی است. به عنوان مثال باغ ارم، باغ دلگشا و باغ های متعدد دیگر نماد این شهر به عنوان شهر باغ ها هستند. شیراز دارای اجتماعات مهم یهودی و مسیحی بوده با این که جمعیت بیشتر این شهر مسلمان هستند.