قطعات بکو beko در مشهد

لوازم یدکی خانگی

قطعات بکو beko در مشهد

لوازم یدکی بکو

تاریخچه لوازم خانگی BEKO

در دهه ۵۰ میلادی، زمانی که کشور ترکیه در آستانه صنعتی شدن قرار گرفته بود، فردی با نام وهبی کوچ موسس شرکت کوچ به دنبال تولید محصولی بود تا بتواند ارز خارجی را وارد کشور سازد. براساس شرایط ترکیه در آن سالها، آقای کوچ با آقای بجرانو که فردی با تجربه بود برای راه اندازی کارخانه مواد کنسروی و رب گوجه فرنگی شریک شد و کارخانه را با BEKO در سال ۱۹۵۴ تاسیس نمود. نام این کارخانه، یعنی BEKO ترکیبی از ابتدای فامیل موسسان آن یعنی Bejerano و Koç می باشد. البته شرکت نتوانست کسب و کار خود را به دلیل اوضاع کشور آغاز نماید.

beko

در آن زمان فرصتی برای اخذ نمایندگی چراغ های General Electric پیش آمد و نام کارخانه غذاهای کنسرو شده به نام Beko Ticaret A.Ş. تغییر پیدا کرد. با راه اندازی سیستم نمایندگی برای اولین بار در آناتولیا، آقای وهبی کوچ توانست محصولات Arçelik را به خانه مشتریان وارد کند.

Beko Ticaret با کوله باری از تجربه ، پروژه ای را در بخش لوازم سفید با برند Beko در سال ۱۹۸۳ راه اندازی نمود. با توجه به هولدینگ محصولات با دوام بکو فعالیت های خود را به بازار های خارج از کشور نیز گسترش داد، بکو به عنوان برند صادراتی در ترکیه شناخته شد.

در سال ۲۰۰۰، به عنوان نتیجه گروه هولدینگ محصولات بادوام، Beko    از نام اصلی خو یعنی Beko Ticaret A.Ş جدا شد و زیر سقف Arçelik A.Ş قرار گرفت.

Beko کار خود را با هدف تبدیل شدن به برندی جهانی آغاز نمود و توانست اولین برند ترکی حاضر در بازارهای خارجی باشد. با کسب موافقیت توامان در بازارهای ترکی و خارجی در اوایل دهه ۹۰ میلادی، برند Beko بخشی از زندگی روزانه ۴۴۰ میلیون مصرف کننده در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا قرار گرفت. امروز نیز هر دو ثانیه یکبار یک محصول با برند بکو در سرتاسر دنیا به فروش می رسد.

 

فروش قطعات و لوازم یدکی بکو beko 

در ترکیه یا هر کشوری که باشید می توانید از نمایندگی های بکو  شهر خود خرید کنید. به عنوان مثال اگر قصد خرید از برند بکو  در ایران را دارید می توانید با مراجعه به وبسایت اصلی بکو (BEKO) ، هم محصولات موجود در نمایندگی های بکو در سطح ایران را ببینید و هم اینکه به تفکیک استان و شهر مورد نظرتان می توانید از آدرس و محصولات بکو شهر خود باخبر شوید. این روند برای سایر کشورهایی که در صفحه اول وبسایت رسمی شرکت بکو (BEKO) قرار گرفته اند یکسان است.

در قطعه بانک لوازم یدکی و قطعات بکو بفروش میرسید و به همه نقاط ایران ارسال میشود

معرفی مشهد

شهری که امروزه به نام مشهد به معنای محل شهادت می‌شناسیم تا قبل از دفن امام رضا به این نام شناخته نمی‌شد. در تاریخ از این منطقه جغرافیایی به نام نوغان یاد شده است؛ نامی که بر روی سکه‌های پیداشده از دوره ایلخانیان هم دیده می‌شود. بعد از دفن امام رضا در آرامگاه هارون‌الرشید نام این شهر به‌مرورزمان به مشهد تغییر کرد.

بعد از مهاجرت مردم توس در زمان شاه‌تهماسب صفوی به شهر مشهد فعلی، به‌تدریج نام نوغان فراموش شد. در متون تاریخی هم اولین بار در کتابی از محمد مقدسی در قرن چهار هجری از نام مشهد به عنوان اسم یک مکان نام برده شده است.

در زمان تیموریان توجه به شهر مشهد بیشتر شد و با تلاش همسر شاهرخ تیموری یعنی گوهرشاد آغا، اولین مسجد جامع شهر مشهد یعنی مسجد گوهرشاد ساخته شد.

اوج دوران شکوفایی شهر مشهد به زمان نادرشاه افشار برمی‌گردد که این شهر پایتخت ایران بود. او یکی از بانیان اصلی توسعه حرم امام رضا است و به شکرانه یکی از فتوحات خود، گلدسته‌ای طلایی در شمال غربی گنبد و جنوب صحن عتیق ساخت. از آن زمان به بعد توجه به این منطقه روزبه‌روز بیشتر شد تا جایی که در سال ۱۳۸۸ شهر مشهد، به‌ عنوان پایتخت معنوی ایران لقب گرفت.

فرهنگ و آداب‌ و رسوم مشهد

اکثر مردم مشهد فارس هستند و بعد از آن‌ها، بیشترین درصد قومیت مربوط به ترک‌ها می‌شود. بعد از حمله شوروی سابق به افغانستان و پس از شکل‌گیری طالبان، جمعیت زیادی از افغان‌ها به مشهد مهاجرت کردند و به همین خاطر جمعیت مهاجران افغانستان در مشهد زیاد است.

اهالی مشهد به زبان فارسی و با گویش مشهدی صحبت می‌کنند؛ البته در بخش‌هایی از مشهد صحبت کردن به زبان کرمانجی هم رایج است. تا قبل از شهادت امام رضا اکثر مردم مشهد اهل تسنن بودند ولی در حال حاضر بیشتر مردم این شهر پیرو مذهب شیعه هستند.

مردم مشهد مراسم مذهبی (اعیاد یا عزاداری‌ها) را بسیار پرشور برگزار می‌کنند و در این مواقع تعداد مسافران در این شهر بیشتر می‌شود. اهالی مشهد به بارگاه امام رضا توجه ویژه‌ای دارند و هر بار که نگاهشان به گنبد بیفتد به امام هشتم سلام می‌کنند. وقتی با اهالی مشهد صحبت می‌کنید متوجه می‌شوید که بیشتر آن‌ها سعی می‌کنند رفت‌وآمد خود در شهر را به شکلی تنظیم کنند که از نزدیکی حرم رد شوند یا بتوانند آن را ببینند.

به‌جز آیین‌های خاص برگزاری مراسم مذهبی، اهالی مشهد فرهنگ و آداب‌ورسوم خاص دیگری هم دارند. برای مثال یکی از رسوم قدیمی و جالب مردم خراسان و نه‌فقط مشهد، مراسم دعای باران است. در این مراسم دختران عروسک‌هایی از پارچه و پنبه درست می‌کنند و آن‌ها رو به آسمان می‌گیرند و در محله‌های مختلف می‌چرخانند تا مردم روی سر عروسک‌ها آب بریزند. آن‌ها معتقدند با این کار بارش باران بیشتر می‌شود.

شهرها و روستاهای مشهد

شهر مشهد، مرکز شهرستان مشهد است که از نظر تقسیمات کشوری شامل ۳ بخش، ۳ شهر و ۱۱ دهستان می‌شود. دهستان‌های تبادکان، درزآب، طوس، کارده، کنویست و میان ولایت، ۶ دهستان بخش مرکزی این شهرستان هستند.

از روستاهای شهر مشهد می‌توانیم به روستای زشک، خادر، عنبران، دهسرخ، ابراهیم‌آباد، خارزار، تپه نادر، تقی‌آباد، اروند، اسلام قلعه، خیرآباد، دلبران، دستگردان، چهار برج، زمان‌آباد، کوشک‌آباد، گرمه، قره محمد، شریف‌آباد و ماریان اشاره کنیم.

اقتصاد مشهد

به خاطر وجود بارگاه امام هشتم در مشهد، سالانه میلیون‌ها زائر از ایران و کشورهای اطراف برای زیارت به این شهر می‌آیند. وجود جاذبه‌های سیاحتی و مذهبی در کنار یکدیگر، مشهد را به یکی از قطب‌های اصلی گردشگری در ایران تبدیل کرده است. به همین خاطر یکی از منابع اصلی درآمدزایی مردم مشهد، حوزه‌های وابسته به صنعت توریسم مانند هتل داری و اجاره ویلا و سوئیت به مسافران است.

اقلیم ویژه مشهد باعث شده است که این شهر موقعیت خوبی برای کشاورزی و به‌خصوص کاشت زعفران داشته باشد. زرشک، آجیل، خشکبار و نبات از دیگر محصولاتی هستند که اقتصاد مشهد روی آن‌ها شکل گرفته است.

به جز این موارد مشهد سرآمد شهرهای ایران در تولید چرم است و حتماً زمانی که قصد خرید محصولی چرمی را داشتید از زبان فروشنده شنیده‌اید که می‌گوید: «این چرم با دیگر چرم‌ها فرق دارد چون چرم مشهد است.»

آب و هوای مشهد

یک پارک با درختان و نیمکت های خود در یک ورز برفی در زمستان
در پاییز و بهار هوای مشهد خنک و مطبوع است.

به‌صورت کلی اقلیم مشهد معتدل و رو به خشک است؛ اما موقعیت جغرافیایی شهر مشهد و قرار گرفتن آن در حوزه رودخانه کشف رود، باعث شده است که این شهر آب‌وهوای متغیری داشته باشد.

در پاییز و بهار هوای مشهد خنک و مطبوع است؛ در مقابل زمستان‌های آن سرد و خشک و تابستان‌های مشهد گرم است. گرم‌ترین روز‌های مشهد در ماه‌های تیر و مرداد ثبت شده است که دما به طور متوسط ۳۵ درجه سانتی‌گراد است. ماه‌های آذر و دی با میانگین دمای بین ۰ تا ۲ درجه سانتی‌گراد به عنوان سردترین ماه‌های مشهد شناخته می‌شوند. بیشترین میزان بارش باران در این شهر هم در اواسط پاییز تا اواسط زمستان است.